Fikira Aygo\'s

IT professionals

Fikira¬†wordt vaak benaderd door klanten om personeel te leveren op het gebied van software packaging, applicatie virtualisatie,¬†softwaredistributie, project management en systeembeheer. Wij vullen deze aanvragen in met zowel medewerkers die bij ons in loondienst zijn, als met collega’s die zelfstandig werkzaam zijn.

We hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Wij zijn op zoek naar ervaren IT-ers met een “can do”-mentaliteit om deze opdrachten uit te voeren. Wij vinden het belangrijk dat je passie hebt voor je vak, graag samenwerkt en representatief bent. Fikira vult deze samenwerking op verschillende manieren in: freelance, met arbeidsovereenkomst of een tussenvorm. Daar komen we samen uit!

Je inschrijving bij Fikira verplicht je tot niets en we zullen jou altijd eerst benaderen voordat we jouw CV aanbieden aan onze klant.

Je kunt inschrijven door je CV en contactgegevens op te sturen aan cv@fikira.com. Wil je meer informatie voordat je jezelf inschrijft, neem dan contact op via 088-5282828 of ons contactformulier.

 • Direct solliciteren

  • Upload uw CV

   Uw naam:

   Uw e-mail adres:

   Uw CV (PDF of Doc)

   Motivatie: