Groepsfoto 09-2018.jpg

Medewerkers

Op deze pagina vind u een korte profielschets van een aantal van onze medewerkers. Klik op de naam van de medewerker om het LinkedIN profiel te bekijken.

Bart Lauwers

Bart heeft 9 jaar ervaring in de ICT, waarvan ruim 7 op gebied van packaging. Via functies als support medewerker en intaker is hij doorgegroeid naar scripter, packager, SCCM beheerder, ondersteuner bij migraties en testbegeleider. Bart is gecertificeerd in onder andere W7, W10, Srv 2012R2 en SCCM 2012 en erg nieuwsgierig aangelegd.
Naast de taal van de techniek spreekt Bart ook de taal van de klant.

Functie: Package Engineer
Geboortejaar: 1987
Woonplaats:
 Utrecht
Interesses:
 Computers, gadgets, auto’s, live muziek, eten

 

Renee Kloosterziel

Renee is afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam (ing). De afgelopen jaren werkte hij binnen de IT-branche, zowel in uitvoerende- als managementfuncties. Als meewerkend eigenaar van Fikira weet Renee het beste van twee werelden te combineren. Renee is bij Fikira verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur.

Functie: Eigenaar en project manager
Geboortejaar: 1978
Woonplaats:
Alphen aan den Rijn
Interesses:
Auto’s, gadgets, webdevelopment, japans eten
Mobiel telefoonnummer:
0626078187

 

Yuri Verhoeks

Yuri is in 1997, direct na zijn studie Bedrijfskundige Informatica, in de ICT gaan werken. Hij heeft diverse functies vervuld zoals 2e lijns support, scripter, packaging engineer, quality reviewer en packaging projectleider. Yuri is een specialist op gebied van software delivery en kent de kansen en risico’s van het centraal distribueren van software door middel van MSI technologie of software virtualisatie.

Functie: Senior Package Engineer
Geboortejaar: 1973
Woonplaats: Eindhoven
Interesses: Darten, bowlen, voetbal kijken, concertbezoek

 

Marcel Verhaar

Marcel werkt als Package Engineer en developer bij Fikira. Marcel heeft al meer dan 10 jaar ervaring als developer. Hij heeft kennis van AppV en verschillende programmeertalenHij is erg leergierig en vind het leuk om projecten van begin tot eind te realiseren. Zijn development achtergrond stelt hem in staat om op een gestructureerde manier fouten te vinden en op te lossen. Marcel is Microsoft Certified Technology Specialist Windows 7.

Functie: Developer
Geboortejaar: 1979
Woonplaats:
 Alphen aan den Rijn
Interesses:
 Fotografie, fitness, gamen, beurs handelen.

 

Christel Klockenbrinck

Christel werkt sinds oktober als accountmanager HR en Sales bij Fikira. Christel heeft al enige jaren ervaring in de ICT. Allereerst als accountmanager in de hard – en software en de laatste 10 jaar in de detachering van ICT professionals. Bij Fikira is Christel verantwoordelijk voor HR en daarnaast voor de sales en relatiebeheer van onze partners en klanten.

Functie: HR + Sales
Geboortejaar: 1964
Woonplaats: Aalsmeer
Interesses: Reizen, Lezen, Koken en Kreta

 

Floris van der Blom

Floris werkt sinds 2006 full-time in de IT. Hij heeft veel ervaring met dienstverlening aan scholen. Het specialisme van Floris is applicatie packaging en software distributie.

Functie: Package engineer
Geboortejaar: 1985
Woonplaats: Maarssen
Interesses: Film, bowlen, festivals, concerten, snowboarden​

 

Jacco van Eck

Jacco is een consciëntieuze, doelgerichte en pragmatische collega die zijn werk met een glimlach doet. Hij heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden en sturen van complexe migratie- en transitie projecten.
In 1990 is hij begonnen als technisch specialist en heeft in de loop van de jaren zijn focus verlegd naar de organisatorische zijde van de ICT (Migratie Management en Project Management).

Functie: Project manager
Geboortejaar: 1967
Woonplaats: Eindhoven
Interesses: Domotica, gadgets, Kamado BBQ, zelf patat maken

 

Tiago da Silva Cascais Soares

Sinds 2010 werkt Tiago als system engineer bij Fikira. Tiago is een engineer met kennis van, en ervaring met diverse programmeertalen, databases en applicatie virtualisatie. Tiago doet naast zijn werk een deeltijd HBO opleiding aan de HVA.

Functie: Package engineer
Geboortejaar: 1990
Woonplaats:
 Purmerend
Interesses:
 Voetbal, golfsurfen, muziek, reizen

 

Quirine Nieuwenburg

Quirine heeft haar opleiding directiesecretaresse/management assistent in 2003 afgerond. Na haar stage bij een groot cosmetica bedrijf is ze nog een paar jaar gebleven. Daarna is ze bij een projectinrichter als directiesecretaresse aan de slag gegaan. Sinds maart 2012 werkt ze bij Fikira om het team te versterken als Office Manager.

Functie: Office Manager
Geboortejaar: 
1982
Woonplaats:
 
Alphen aan den Rijn
Interesses:
 
Sporten, dagjes/avondjes uit, reizen

 

Josip Ruiz Djuric

Josip is een IT specialist die het menselijke aspect altijd betrekt in zijn opdracht. In de 15 jaar dat Josip in de IT werkt heeft hij heel veel organisaties en branches leren kennen. Een aantal functies die Josip heeft vervuld zijn o.a. Support Engineer, Project ondersteuning migraties, Projectleider, Teamleider, Package engineer en Quality reviewer. Door ervaring bij verschillende projecten is Josip een specialist geworden in migratietrajecten waarbij hij vaak coördinerende en administratieve rollen op zich neemt en de intermediair is tussen de techniek en de klant.

Competenties: Projectmanagement, conceptueel en analytisch, gespecialiseerd in werkplek- en applicatiedelivery en virtulisatie oplossingen. Sterk in communicatie en een people-manager.
Geboortejaar: 1975
Woonplaats:
Amsterdam
Interesses:
Reizen, culinair eten, sporten, dansen

 

Saranda Groen

Saranda is sinds februari 2016 als Assistent Office Manager samen met Quirine de spil van het bedrijf. Saranda zorgt voor alle facilitaire en organisatorische zaken van het kantoor en zij is de contactpersoon tussen de medewerkers en het management. Dankzij haar zorgen ziet het er altijd keurig en sfeervol uit bij ons op kantoor. Daarnaast ondersteunt ze ook Quirine bij alle lopende zaken op financieel administratief en secretarieel gebied.

Functie: Assistent Office Manager
Geboortejaar: 1983
Woonplaats: Mijdrecht
Interesses: Uit eten, weekendjes weg, concerten, Netflix, Zumba.

 

Rowan Heuvel

Rowan is een Senior Packaging Engineer met veel ervaring op het gebied van MSI en App-V technologie. Hij heeft gedegen kennis van alle gangbare Windows platformen, de meest gangbare packaging- en beheer tools en diverse ondersteunende scripting talen. Naast de technische kant van packaging heeft Rowan ook oog voor de functionele kant, zoals de eindgebruikerservaring. Hij kan zowel in teamverband als zelfstandig uitstekend functioneren en hij is communicatief sterk, mondeling en schriftelijk. Rowan gaat secuur te werk, pakt uitdagingen grondig aan en zoekt actief naar oplossingen en verbeteringen, zowel op technisch gebied als procesmatig. Ook nieuwe vaardigheden kan hij snel aanleren.

Functie: Senior Package engineer
Geboortejaar: 1985
Woonplaats:
 Rotterdam
Interesses:
 Fotografie, reizen, tennis, skydiving, muziek

 

Jij?

We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers.

Functie: Divers
Geboortejaar: 1945 – 2000
Woonplaats:
 Maakt niet uit
Interesses:
 Leuke baan bij Fikira