Partners

Partners

Microsoft Silver Devices and Deployment

Het Microsoft Partner Network is een community die partners van Microsoft helpt hun volledig potentieel te benutten. De partners van Microsoft vormen momenteel een van de meest actieve, gevarieerde netwerken ter wereld.

 

RES Software – Consulting partner

RES Software is een zakelijke software oplossing die de manier waarop gebruikers IT-diensten consumeren verandert door middel van proactieve, veilige en geautomatiseerde levering en retournering van IT-middelen, met een geweldige gebruikerservaring. De RES technologie voor IT-automatisering  helpt IT-professionals om de gevolgen van IT Consumerization, steeds meer vooruitstrevende zakelijke gebruikers, Bring Your Own Device-initiatieven en Cloudtechnologieën te beheersen door het fundament te leveren dat IT as a Service (ITaaS) mogelijk maakt.

 

Easy Software Deployment

Easy Software Deployment is een krachtig en makkelijk te gebruiken software distributie tool die u helpt om automatisch applicaties aan te bieden aan de computers en gebruikers binnen uw organisatie. Easy Software Deployment vermindert de TCO (Total Cost of Ownership) door de noodzaak om applicaties te repackagen of de oorspronkelijke software aan te passen weg te nemen. Daarnaast integreert Easy Software Deployment perfect met alle Microsoft netwerken (op basis van Workgroup of Active Directory).

 

Microsoft Silver Midmarket Solution Provider

Het Microsoft Partner Network is een community die partners van Microsoft helpt hun volledig potentieel te benutten. De partners van Microsoft vormen momenteel een van de meest actieve, gevarieerde netwerken ter wereld.

 

Partners in Computer Technology (Pi-CT)

Pi-CT is gespecialiseerd trainingen op het gebied van applicatiemanagement. Fikira werkt samen met Pi-CT voor packaging-, virtualisatie- en distributietrainingen en werkt samen met Pi-CT aan nieuwe producten en diensten.

 

Citrix Silver Solution Advisor

Citrix is marktleider op het gebied van mobile workspaces, en biedt met virtualisatie, mobility management, netwerken en cloud-diensten nieuwe manieren om beter te werken. Citrix-oplossingen maken zakelijke mobiliteit mogelijk door beveiligde, persoonlijke workspaces die mensen directe toegang bieden tot apps, desktops, gegevens en communicatievoorzieningen op elk device, over elk netwerk en in elke cloud.

 

SparkleFlow – Healthcare partner