Fikira BV

Privacy verklaring Fikira B.V.

Fikira B.V. respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en draagt zorg voor het zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen van alle persoonlijke informatie die u verschaft. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wie is Fikira B.V.

Fikira B.V. (hierna Fikira genoemd) met KvK nummer 27312503 is gevestigd op Smidkade 14G in Ter Aar en te bereiken per telefoon (088-5282828) of per e-mail (info@fikira.com). Fikira is een ICT dienstverlener en gespecialiseerd in applicatie virtualisatie, software packaging engineers en werkplek migraties.

Verwerken persoonsgegevens

Fikira verwerkt uw persoonsgegevens in de volgende situaties:

  • Indien u contact opneemt met Fikira: Uw naam en contactgegevens alsmede het doel van het leggen van contact worden bewaard voor de periode van 12 maanden.
  • Indien u uw C.V. stuurt via het online sollicitatieformulier of op andere wijze uw C.V. met Fikira deelt: Uw naam en contactgegevens alsmede uw C.V. worden bewaard voor de periode van 12 maanden.
  • Indien u bent ingeschreven voor de Fikira nieuwsbrief: Uw naam en contactgegevens worden bewaard zolang u zich niet uitschrijft voor de Fikira nieuwsbrief.
  • Indien u de Fikira website bezoekt: Voor informatie kunt u de cookieverklaring
  • Indien u een huidige of mogelijke leverancier of afnemer van onze diensten bent: Uw naam en contactgegevens alsmede uw bedrijfsnaam en functie worden bewaard zolang u een huidige of potentiële leverancier of afnemer bent.

Fikira maakt gebruik van Google Analytics-cookies en heeft daarvoor een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Om uw privacy te waarborgen wordt het laatste octet van uw IP-adres gemaskeerd en is gegevens delen uitgezet. Fikira maakt geen gebruik van andere Google diensten in combinatie met Google Analytics-cookies.

Ontvanger(s) persoonsgegevens

De ontvanger en verwerker van de persoonsgegevens is Fikira. Uw persoonsgegevens worden niet verkocht aan derden. Wel is het soms noodzakelijk gegevens te delen met een derden indien u leverancier of afnemer van onze diensten bent of wanneer Fikira hiertoe verplicht is op basis van de wet of rechterlijke uitspraak.

Recht op inzage, aanpassing of verwijdering persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens zijn van u en niet van Fikira. Vanzelfsprekend steven wij erna om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. U hebt het recht op inzage, aanpassing of verwijdering van uw persoonsgegevens.

  • Op uw verzoek tonen wij u alle persoonsgegevens die Fikira van u verwerkt
  • Op uw verzoek passen wij de persoonsgegevens die Fikira van u verwerkt aan
  • Op uw verzoek verwijderen wij de persoonsgegevens die Fikira van u verwerkt

Contact

Indien u op basis van deze privacy verklaring nog vragen, opmerkingen of aanvullingen hebt of u wilt inzage in, wijziging van of verwijdering van uw persoonsgegevens dan kunt u contact opnemen via info@fikira.com. Daarnaast hebt u altijd het recht contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.